Donald Trump va avea convorbiri telefonice cu Hollande, Merkel și Putin

131
Donald Trump va avea convorbiri telefonice cu Hollande, Merkel și Putin - presidentdonaldtrumpsandroidphon-1485533294.jpg

Articole recomandate

Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Donald Trump, va avea sâmbătă convorbiri telefonice cu șeful statului francez François Hollande, cu cancelarul german Angela Merkel și cu președintele rus Vladimir Putin, a anunțat vineri purtătorul său de cuvânt, Sean Spicer, relatează Agerpres.ro.



Noul președinte american o primește vineri la Casa Albă pe Theresa May, premierul Marii Britanii, pentru convorbiri privind legăturile comerciale post-Brexit și pentru a da un nou impuls 'relației speciale' dintre SUA și Regatul Unit.

Theresa May este primul lider străin pe care noul șef al executivului de la Casa Albă îl primește oficial. Se așteaptă ca întrevederea să aibă o importantă componentă economică în contextul în care Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană și dorește încheierea unui acord comercial cu SUA.

Donald Trump a estimat săptămâna trecută că Brexitul (ieșirea Marii Britanii din UE) va fi un succes și s-a declarat dispus să încheie cât mai repede un acord comercial între SUA și Marea Britanie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2246 secunde