Donald Trump, drum liber spre Casa Albă. Ted Cruz s-a retras

118
Donald Trump, drum liber spre Casa Albă. Ted Cruz s-a retras - 1200-1462356549.jpg

Articole recomandate

Donald Trump a obținut victoria în statul american Indiana, având șanse din ce în ce mai mari de a obține nominalizarea din partea partidului republican, după ce contracandidatul său republican Ted Cruz și-a anunțat retragerea din cursa pentru alegerile prezidențiale, scrie Reuters.

Ted Cruz, senator de Texas: "Votanții au ales o altă cale. De aceea, cu inima grea, dar cu optimism nelimitat pentru viitorul pe termen lung al națiunii, ne suspendăm campania".

Astfel, Ted Cruz și-a încheiat campania la finalul căreia ar fi putut deveni candidatul republican la alegerile prezidențiale din noiembrie. Senatorul de Texas era considerat cel mai puternic adversar al lui Donald Trump și, la un moment dat, chiar părea că erodează avantajul omului de afaceri.


Chiar și președintele Partidului Republican a spus că Donald Trump va fi, cel mai probabil, candidatul formațiunii pentru Casa Albă. Liderul republican spune că acum obiectivul trebuie să fie înfrângerea lui Hillary Clinton. Mai urmează alegeri în 9 state. Magnatul imobiliar mai are nevoie de mai puțin de 200 de delegați ca să treacă de pragul de 1.237, necesar ca să-și asigure nominalizarea înainte de convenția din iulie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3431 secunde