Donald Trump cere Europei să primească înapoi 800 de combatanți ai Stat Islamic

237
Donald Trump cere Europei să primească înapoi 800 de combatanți ai Stat Islamic - donald-1550413499.jpg

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump a cerut, sâmbătă seară, Europei să primească înapoi sute de combatanți ai Stat Islamic capturați în Siria, amenințând că SUA vor fi forțate în caz contrar să-i elibereze, relatează DPA. 


"SUA cer Marii Britanii, Franței, Germaniei și altor aliați europeni să primească înapoi peste 800 de combatanți ai ISIS pe care i-am capturat în Siria și să-i judece", a scris președintele SUA într-o serie de postări pe Twitter. 


"Califatul este gata să cadă. Alternativa nu este una bună, pentru că vom fi forțați să-i eliberăm. SUA nu vor să vadă cum acești combatanți ai ISIS se întorc în Europa, care este locul în care se așteaptă să meargă", a adăugat Trump. "Facem atât de mult și cheltuim atât de mult. A venit timpul ca alții să iasă în față și să facă treaba pentru care sunt foarte capabili. Noi ne retragem după ce victoria asupra califatului va fi 100%!", a mai postat el. 


Postările sale pe Twitter intervin după ce vicepreședintele Mike Pence a făcut apel la alte țări să prea ștafeta în Siria în contextul în care trupele americane se retrag. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.6917 secunde