Donald Trump a anunţat lansarea propriei reţele sociale

133
Donald Trump a anunţat lansarea propriei reţele sociale - trumpreteasocializare-1634843836.jpg

Articole de la același autor

Donald Trump a anunţat miercuri lansarea propriei reţele sociale denumită „Truth Social”, după ce a fost interzis în ianuarie de Twitter, Facebook şi YouTube, care îl acuză că i-a incitat pe partizanii săi la violenţă pe platformele lor înainte de asaltul asupra Capitoliului de la Washington.

„Am creat Truth Social şi Trump Media and Technology Group (TMTG) pentru a rezista tiraniei giganţilor tehnologiilor”, a afirmat fostul preşedinte într-un comunicat, adăugând că platforma sa ar urma să fie lansată în primul trimestru al anului 2022.

Marile companii din Silicon Valley şi-au folosit puterea unilaterală pentru a reduce la tăcere vocile disidente din America, a adăugat Donald Trump.

Omul de afaceri republican a fost blocat pe Facebook, Twitter şi YouTube după atacul asupra Capitoliului condus de partizanii săi în timpul ceremoniei de certificare a victoriei rivalului său Joe Biden la prezidenţiale, la 6 ianuarie.

Înainte de a fi interzis, Donald Trump avea aproape 89 de milioane de abonaţi pe Twitter - unde anunţase multe decizii prezidenţiale majore şi concedieri zgomotoase -, precum şi 35 de milioane pe Facebook şi 24 de milioane pe Instagram.

Fostul preşedinte promitea de luni întregi apropiata creare a propriei reţele sociale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5575 secunde