Doi deţinuţi dintr-o închisoare din Suedia au cerut o răscumpărare mai puţin obişnuită

245
Doi deţinuţi dintr-o închisoare din Suedia au cerut o răscumpărare mai puţin obişnuită - doidetinuti-1626977951.jpg

Articole de la același autor

Doi deținuți din centrul penitenciarului de înaltă securitate Hällby, în apropierea oraşului Eskilstuna, din Suedia au reuşit să pătrundă în spaţiul rezervat gardienilor. În interior se aflau doi gardieni care au fost luaţi ostatici. Potrivit unui reprezentant al închisorii, a fost trimis un mediator la faţa locului şi poliţia a fost mobilizată. Potrivit mai multor media suedeze, două condiţii au fost puse pentru eliberarea ostaticilor: un elicopter pentru a fugi şi 20 de pizza cu carne kebab.

„După aproximativ nouă ore de negocieri, gardienii au fost eliberați fără ca nimeni să fie rănit”, a transmis Stina Lyles, purtătoarea de cuvânt a administraţiei penitenciare suedeze, pentru AFP.

„Da, mai multe pizza au fost livrate", a confirmat Lyles. O pizzerie locală, Hällby Pizzeria, a confirmat, de asemenea, ca a onorat comanda neobişnuită, explicând că a rămas fără carne. „Administraţia închisorii nu a spus prea multe când a comandat. Şi nu am fost plătit, doar au venit, au luat pizza şi au plecat”, a declarat la postul naţional de televiziune SVT, Beshar Toma, angajat al pizzeriei. Cei doi deţinuţi, ambii executând lungi pedepse pentru crimă, au fost transferaţi la secţia de poliţie urmând a fi audiaţi, potrivit forţelor de ordine.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3878 secunde