Divorț la Hollywood la jumătate de an de la nuntă. Miley Cyrus, surprinsă sărutând o femeie

307
Divorț la Hollywood la jumătate de an de la nuntă. Miley Cyrus, surprinsă sărutând o femeie - liamhemsworth-1565529714.jpg
Cântăreața Miley Cyrus, în vârstă de 26 de ani, a anunțat sâmbătă că se desparte de actorul Liam Hemsworth, cu care se căsătorise în urmă cu șapte ani. Astfel, artista a explicat că au decis să "se concentreze asupra carierelor lor".


Cu câteva zile înainte de acest anunț, Miley a fost surprinsă sărutându-se cu fosta soție a lui Brody Jenner, Kaitlynn Carter, în Italia, unde cele două sunt în vacanță. Puteți vedea imaginile cu cele două aici.


În urmă cu o lună, ea declara că percepe mariajul cu Liam Hemsworth ca fiind "complex, modern și care o face să se simtă confuză". Mai mult, ea a stârnit controverse după ce a mărturisit că "însă se simte extrem de atrasă de femei, din punct de vedere sexual", scrie Daily Mail.


În comunicatul transmis presei, cântăreața a subliniat că atât ea, cât și soțul ei sunt persoane care "evoluează și se schimbă", dar că vor rămâne "părinți dedicați pentru toate animalele lor."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6176 secunde