Dezvăluirile incredibile ale unui terorist ISIS capturat

337
Dezvăluirile incredibile ale unui terorist ISIS capturat - povesteisis-1487605035.jpg

Articole recomandate

Un jihadist ISIS a fost capturat în octombrie de armata irakiană în orașul Kirkuk. Amar Hussein susține că citește zilnic Coranul ca să devină o persoană mai bună, însă în același timp a dezvăluit că a violat peste 200 de femei din minorități irakiene și a ucis peste 500 de oameni, precizând că acesta era considerat un "comportament normal" pentru ei.

"Împușcam și decapitam pe oricine trebuia", a spus acesta, precizând că la început i s-a părut dificil, însă după antrenamente intense acest lucru i se părea ceva normal și natural.

"Ucideam șapte, opt, în același timp. Câteodată și câte 30 sau 40 de oameni. Îi duceam în deșert și îi ucideam acolo. Îi puneam să se așeze, îi legam la ochi și apoi îi împușcam în cap. E ceva normal", a subliniat el din nou.

Hussein a povestit că a devenit militant jihadist de la vârsta de 14 ani, fiind influențat de predicatorul de la moschee. Astfel, a ajuns să se alăture rețelei teroriste Al Qaeda, iar apoi Statului Islamic.

Cu toate acestea, el se consideră o victimă pentru că nu a avut pe nimeni care să-l învețe ce e bine și ce este rău.

"Nu aveam bani, nu era nimeni care să-mi zică că acest lucru e greșit, acest lucru e corect, nu aveam nicio slujbă. Aveam niște prieteni, însă nu mi-a dat niciunul niciun sfat", a povestit acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Actual : Atac cu mașină-capcană, la Bagdad
Pagina a fost generata in 0.7403 secunde