Dezvăluiri ȘOCANTE în cazul dispariției avionului malaezian

727

Articole recomandate

Imagini incredibile au apărut miercuri, pe un post de televiziune australian, cu pilotul și copilotul aeronavei Boeing 777, a Malaysian Airlines. În cabina de pilotaj invitaseră și femei. 


O televiziune din Australia a prezentat marți seara imagini compromițătoare cu copilotul zborului MH370 al companiei Malaysia Airlines dispărut fără urmă, la sfârșitul săptămânii trecute. Aceștia apăreau în cabină, cu două femei, în timpul unui zbor.


Imaginile prezentate marți seara de emisiunea Current Affair de la o televiziune australiană îl incriminează mai ales pe copilotul Fariq al Hamid. Aceste imagini au ajuns la anchetatorii care caută să afle cât mai multe amănunte despre cei doi piloți, nu numai despre accidentul în sine, ci și despre viața lor profesională și cea personală.


Femeile, două turiste care călătoriseră tot cu o aeronavă a Malaysian Airlines, pe care Hamid o pilota, au prezentat fotografiile cu ele și cu pilotul în cabina acestuia. Ele au povestit că, în momentul în care urcau în aeronavă au fost abordate de Hamid, care le-a propus să călătorească alături de el, în cabină.


Aceste dezvăluiri arată că pilotul obișnuia să încalce grav legislația în domeniu. Fotografiile au fost făcute de Jonti Roos, una dintre cele două femei care a zburat cu Hamid, în decembrie 2011. Ea a mai spus că Hamid a fumat în cabină alături de ele și s-au fotografiat împreună, scrie romaniatv.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4965 secunde