Dezvăluire șocantă despre explozia nucleară din Rusia

174
Dezvăluire șocantă despre explozia nucleară din Rusia - 62069122nuclear84871900-1565682319.jpg

Articole recomandate

Cei cinci specialiși ruși care au murit în explozia produsă săptămâna trecută la o bază navală lucrau la dezvoltarea unor noi armamente. Informația vine de la agenția nucleară, care susține că va continua testele până la capăt.


Agenția nucleară Rosatom a precizat că specialiștii furnizau suport tehnic pentru ,,sursa de energie cu izotopi" a motorului unei rachete.

Aceasta a sărit în aer pe o platformă maritimă, iar mai mulți angajați au fost aruncați în mare.

Moscova a recunoscut abia sâmbătă că e vorba de un accident nuclear. Iar acum experții americani consideră că accidentul ar putea avea de-a face cu racheta de croazieră, Burevestnik.

Aceasta a fost prezentantă la începutul anului de Vladimir Putin drept una dintre noile arme invincibile ale Rusiei.


După două zile de tăcere, Rusia a recunoscut că explozia de joi de la o bază de lansare a rachetelor din Nordul îndepărtat a fost nucleară. Într-o declarație, agenția nucleară rusă Rosatom a anunțat că cinci membri ai personalului său au fost uciși în explozie, adăugând că alte trei persoane au fost rănite.

Imediat după accident, Ministerul Apărării a indicat doar că accidentul a avut loc în timpul testării unui "motor de rachetă cu propulsie lichidă" și că doi "specialiști au murit din cauza rănilor și alți șase au fost răniți, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9635 secunde