Detalii mai puțin știute: Bona prințului George, antrenată în tehnici de luptă antitero

180
Detalii mai puțin știute: Bona prințului George, antrenată în tehnici de luptă antitero - tmp0cy9tzd4deacdc626be593gettyim-1528025822.jpg

Articole recomandate

Un detaliu mai puțin cunoscut despre viața familiei regale britanice are legătură cu bona prințului George, fiul cel mare al prințului William.


Maria Teresa Turrion Borrallo este numele bonei micului prinț.

Bona regală a fost angajată în 2014. Absolventă a prestigiosului Colegiu Norland, cu o activitate educațională în instruirea bonelor datând din 1892, pe durata timpul studiilor Borrallo a trecut prin antrenamente intense de luptă antitero și prin diverse tehnici de autoapărare, scrie publicația Cosmopolitan.

Dincolo de aceste calități defensive, bona prințului George are la activ și cursuri de șofat în condiții extreme, cum ar fi pe drumuri înghețate.

"Bonele sunt învățate să descurce în situații de tot felul, de la tehnici de șofat defensiv, la probleme de securitate", explica în 2015 pentru ABC News o comentatoare în chestiuni regale, Victoria Murphy.

Informațiile vin în contextul în care un susținător al grupării radicale Statul Islamic a încurajat potențiali militanți să comită atacuri la școala frecventată de prințul George, a indicat recent procuratura britanică, în cadrul unui proces care are loc la tribunalul regal Woolwich din Londra.

Conform acuzării, Husnain Rashid, în vârstă de 32 de ani, promova terorismul prin intermediul canalului "prolific" pe care îl întreținea pe internet, denumit Lone Mujahid.

Acesta a propus între altele injectarea de otravă în înghețata de la supermarketuri și atacarea prințului George - în vârstă de patru ani - în timp ce se află la școală. Acuzatul "nu făcea distincții între adulți și copii, între membri ai forțelor combatante și civili", a subliniat procuroarea Annabel Darlow.

Rashid mai avea în vedere ca ținte parada de Halloween din New York și gări din Australia și făcea schimb de mesaje cu un terorist britanic din Siria, prezentat ca Omar Ali Hussain, pe care îl sfătuia cum să comită atacuri reușite, între care doborârea de avioane cu ajutorul laserelor, a mai spus Darlow.

Tânărul este acuzat de asemenea că a postat pe net o fotografie a ambasadorului Myanmarului în Marea Britanie alături de mesajul "Știți ce aveți de făcut" și că i-a îndemnat pe potențialii săi urmăritori la "luptă și vărsare de sânge în țările voastre" și la "pregătirea de unelte și arme".

Rashid a respins acuzațiile de pregătire de acte teroriste și de încurajare a terorismului, care se referă la fapte petrecute între octombrie 2016 și luna aprilie a acestui an.

Procesul său ar urma să dureze șase săptămâni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4454 secunde