DESTIN FRÂNT PREA DEVREME! A plecat în străinătate pentru o viață mai bună, dar a sfârșit tragic

1937
DESTIN FRÂNT PREA DEVREME! A plecat în străinătate pentru o viață mai bună, dar a sfârșit tragic - img-1572433056.jpg

Articole recomandate

Crezând că-și va face un rost în viață muncind în străinătate, Roberta Cătălina a plecat în Italia în urmă cu o lună, împreună cu vărul ei, Robert, de 19 ani. Tânăra și-a găsit sfârșitul în noaptea de luni spre marți, într-un groaznic accident rutier, scrie observator.tv

Cătălina a ajuns în Bologna în urmă cu o lună, în căutarea unui loc de muncă. Avea doar 25 de ani, speranțe și visa să aibă un trai mai bun. 


Roberta Cătălina a murit într-un accident cumplit, în Italia


În urma impactului devastator, românca de 25 de ani a murit. Fata era în mașină împreună cu vărul ei, Robert. Băiatul de 19 ani, aflat pe locul pasagerului, s-a ales cu răni grave, fiind transportat la spital.

"Nu știu ce s-a întâmplat. Nu-mi amintesc decât că era întuneric și cum m-a luat ambulanța. Eu și cu verișoara mea am ajuns la Bologna în urmă cu o lună, unde am închiriat două camere. Eu am căutat de muncă în domeniul construcțiilor", își amintește tânărul.

Băiatul, care le cerea asistentelor non-stop informații despre verișoara lui, se află singur, într-o țară strănă, în fața unei tragedii cumplite, blocat pe un pat de spital.

Pentru familia tinerei urmează o perioadă teribilă. După ce vor afla că fiica lor s-a stins, părinții Robertei vor trebui să facă rost de bani pentru a aduce trupul acasă, pentru înmormântare.

Este tragedia unei fete ajunse la Bologna în speranța unei vieți mai bune, a unui loc de muncă și a unui viitor mai frumos.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4639 secunde