Delegație a Parlamentului European, vizită de evaluare la Chișinău

96
Delegație a Parlamentului European, vizită de evaluare la Chișinău - delegatie-1522763085.jpg

Articole recomandate

O delegație a Parlamentului European a sosit, ieri, la Chișinău, într-o vizită de evaluare a nivelului de implementare a Acordului de Asociere UE - Republica Moldova și a utilizării sprijinului financiar european, informează Radio Chișinău.

Delegația - formată din 14 europarlamentari, membri ai Comisiilor pentru Afaceri Externe și Bugete și ai Comitetului Parlamentar de Asociere UE - Republica Moldova - evaluează eficacitatea utilizării asistenței acordate de Bruxelles.

Membrii delegației au întrevederi cu oficialități moldovene, cu reprezentanții opoziției și ai societății civile, între care liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și președintele Partidului Platforma "DA", Andrei Năstase, ale căror formațiuni sunt considerate antioligarhice. Delegația Comisiei pentru Afaceri Externe este condusă de Laima Liucija Andrikiene, iar cea a Comisiei pentru Bugete, de Siegfried Mureșan, conform Jurnal.md.

Ordinea de zi a discuțiilor cu oficialii de la Chișinău vizează progresul reformelor, aspecte legate de statul de drept, buna guvernare, domeniile justiției și mass-media, precum și evaluarea acțiunilor de luptă împotriva corupției. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3157 secunde