David Bowie lucra deja la un nou album

64
David Bowie lucra deja la un nou album - david-1452790866.jpg

Articole recomandate

Tony Visconti, producător de multă vreme al lui David Bowie, afirmă în revista Rolling Stone că artistul începuse deja să lucreze la albumul care să îi succeadă lui "Blackstar", în pofida cancerului cu care se lupta. Chiar slăbit, cântărețul nu ducea lipsă de inspirație.



Visconti s-a numărat printre puținii cărora Bowie le spusese despre boala lui, la începutul lui 2015. "Tocmai ieșea de la o ședință de chimioterapie", a spus prietenul și producătorul artistului în 13 ianuarie, în Rolling Stone. "Nu mai avea păr și nici sprâncene și nu mai putea ascunde secretul de oamenii din anturajul lui", a adăugat el. După o scurtă remisie, boala a revenit în noiembrie, iar "el știa că este faza terminală", transmite Agerpres.ro.

După ce a terminat "Blackstar", Bowie s-a apucat din nou de lucru, producătorul confirmând că a ascultat cinci demo-uri, prevăzute să apară pe albumul de după "Blackstar", lansat cu două zile înaintea morții cântărețului.



"Când era în fază terminală, se gândea la albumul de după +Blackstar+, iar eu eram foarte entuziasmat. Amândoi credeam că va mai avea câteva luni. Fără îndoială că, dacă era nerăbdător să compună pentru alt album, credea că mai are câteva luni de trăit. Sfârșitul a venit însă foarte repede", a spus Visconti.

Până la o eventuală apariție a acestor demo-uri, înainte de sfârșitul anului ar putea fi ascultate fragmente inedite din înregistrările la "Blackstar".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.54 secunde