Crimă pasională în SUA. Un român și-a ucis soția, pentru că s-a îndrăgostit de un ziarist

247
1
Crimă pasională în SUA. Un român și-a ucis soția, pentru că s-a îndrăgostit de un ziarist - bloggunviolence-1447854438.jpg

Articole recomandate

Crima pasională, urmată de sinucidere, într-o familie de români din California. Un bărbat de 72 de ani și-a împușcat nevasta, în vârstă de numai 37 de ani, după care s-a sinucis. Femeia se îndrăgostise de un alt bărbat, tot din America, tot român, de meserie poet și ziarist.

Cum a început totul

Rudele spun că femeia se plângea des că soțul ei, mai mare decât ea cu 35 de ani, devenise foarte violent în ultima perioadă, fapt pentru care l-a anunțat că divorțează și a decis să se mute la o prietenă, acolo unde l-a și cunoscut pe cel de care avea să se îndrăgostească.

Mai mult, noul cuplu nu și-a ascuns dragostea. Ei au postat pe rețelele de socializare zeci de fotografii, lucru deloc pe placul soțului. Orbit de gelozie, acesta i-a amenintat de mai multe ori cu moartea.

Liniștea cartierului de case din Sacramento s-a risipit brusc, sâmbătă seara, când vecinii au auzit împușcături în locuința soților Thomas. Femeia s-a întors acasa să-și ia lucrurile și mașina, dar soțul a omorat-o, apoi s-a sinucis.

Comentează știrea

ismail /brussel
19 noiembrie 2015
asa merita

Curve nam nimic de comentat ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3611 secunde