CRIMĂ ODIOASĂ, după ce o studentă a chemat un Uber, dar s-a urcat în mașina greșită!

389
CRIMĂ ODIOASĂ, după ce o studentă a chemat un Uber, dar s-a urcat în mașina greșită! - ff9f40e94d304a298a30ab61ecff01eb-1554287066.jpg

Articole recomandate

O studentă de 21 de ani din SUA a chemat un Uber într-o seară, însă s-a urcat în mașina greșită. Câteva ore mai târziu, trupul ei neînsuflețit a fost găsit într-o pădure din comitatul american Claredon.


S-a întâmplat joi, în Columbia, Carolina de Sud. Samantha Josephson a mers într-un bar, iar la ora 2 dimineața și-a chemat un Uber pentru a merge acasă, însă a confundat mașina și s-a urcat într-un Chevrolet Impala negru, potrivit poliției. Autoritățile au dat publicității fotografii cu mașina și studenta care aștepta în fața barului.

După 14 ore, niște vânători de curcani i-au găsit trupul neînsuflețit într-o pădure din comitatul Claredon, la aproape 150 de kilometri distanță de barul unde petrecuse tânăra studentă.

Nathaniel David Rowland, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat de poliție și acuzat de răpire și crimă. Asta după ce a fost văzut în aceeași mașină în care s-a urcat studenta. A fost găsit de un polițist, la doar două străzi distanță de barul unde s-a petrecut totul. Era în Chevrolet atunci când a fost oprit și reținut.


În mașina bărbatului polițiștii au găsit urme de sânge, care aparține Samanthei, mobilul victimei și mai multe produse de curățat.

Mașina avea instalat în spate și un scaun pentru copii. De asemenea, avea un sistem de siguranță la uși, pentru cei mici. Asta înseamnă că studenta nu a avut nicio șansă de scăpare, au declarat polițiștii americani.

Cei care au anunțat dispariția tinerei au fost prietenii acesteia, după ce și-au dat seama că nu mai auziseră nimic de la ea în ultimele 12 ore. Prietenii Samanthei și familia au pornit în căutarea tinerei, asistați de poliție.

Au început cu imaginile de pe camerele de supraveghere, pe care Samantha poate fi văzută în timp ce vorbește la telefon, în așteptarea Uber-ului. Apoi, urcă în Chevrolet-ul negru. După câteva momente, ajunge și mașina Uber, iar șoferul anulează cursa pentru că nu o găsește pe tânără.

Într-o conferință de presă, polițiștii americani au dezvăluit și că suspectul a încercat să fugă după ce a fost oprit de polițiști. În mașină se afla o cantitate mare de sânge. Testele ADN au scos la iveală că era, într-adevăr, sângele Samanthei. Urme de sânge au fost găsite și în portbagajul automobilului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6861 secunde