Crimă dublă în Vaslui: un bărbat și-a ucis soția și fiul. Totul a ieșit la iveală în urma unui accident rutier

145
Crimă dublă în Vaslui: un bărbat și-a ucis soția și fiul. Totul a ieșit la iveală în urma unui accident rutier - crima-1638706825.jpg
Informații uluitoare pentru echipajele de poliție și ambulanță care au interbenit în această dimineață la un accident rutier produs la Costești, acolo unde un autoturism a ieșit în decor. Șoferul, cu contuzii minore a decarat că și-a ucis soția și fiul, în localitatea Corni Albești.


Potrivit Realitatea.net un bărbat a fost implicat într-un accident de circulaţie, duminică, în comuna Costeşti, acesta declarându-le membrilor echipajului medical, care au intervenit la faţa locului, că şi-a ucis soţia şi fiul, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

"Un echipaj a fost solicitat la Costeşti, unde o maşină în care se afla doar şoferul a ieşit din decor. Şoferul prezintă contuzii minore. A fost trimisă o ambulanţă B2 cu asistent medical de la Vaslui. Şoferul le-a declarat autorităţilor că şi-a ucis soţia şi fiul acasă, în localitatea Corni Albeşti. A fost trimis echipajul TIM de la Vaslui, s-au deplasat şi reprezentanţi ai primăriei, care au confirmat informaţia", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2333 secunde