Crimă dublă în Vaslui: un bărbat și-a ucis soția și fiul. Totul a ieșit la iveală în urma unui accident rutier

168
Crimă dublă în Vaslui: un bărbat și-a ucis soția și fiul. Totul a ieșit la iveală în urma unui accident rutier - crima-1638706825.jpg

Articole de la același autor

Informații uluitoare pentru echipajele de poliție și ambulanță care au interbenit în această dimineață la un accident rutier produs la Costești, acolo unde un autoturism a ieșit în decor. Șoferul, cu contuzii minore a decarat că și-a ucis soția și fiul, în localitatea Corni Albești.


Potrivit Realitatea.net un bărbat a fost implicat într-un accident de circulaţie, duminică, în comuna Costeşti, acesta declarându-le membrilor echipajului medical, care au intervenit la faţa locului, că şi-a ucis soţia şi fiul, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

"Un echipaj a fost solicitat la Costeşti, unde o maşină în care se afla doar şoferul a ieşit din decor. Şoferul prezintă contuzii minore. A fost trimisă o ambulanţă B2 cu asistent medical de la Vaslui. Şoferul le-a declarat autorităţilor că şi-a ucis soţia şi fiul acasă, în localitatea Corni Albeşti. A fost trimis echipajul TIM de la Vaslui, s-au deplasat şi reprezentanţi ai primăriei, care au confirmat informaţia", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4125 secunde