Coronavirusul, ORA CEA MAI ÎNTUNECATĂ a Italiei

263
Coronavirusul, ORA CEA MAI ÎNTUNECATĂ a Italiei - dddd-1583748551.jpg

Articole recomandate

Italia se confruntă cu 'ora sa cea mai întunecată', lupta împotriva crizei declanșate de noul coronavirus, a declarat premierul italian Giuseppe Conte, într-un interviu acordat luni, citând o sintagmă aparținându-i premierului britanic Winston Churchill, potrivit Agerpres. 'În ultimele zile, m-am gândit la ceea ce am citit la Churchill: este ora noastră cea mai întunecată, dar o vom depăși', a declarat Conte în ziarul La Repubblica.

Duminică, Agenția italiană pentru protecție civilă a anunțat că numărul de cazuri de contaminare cu noul coronavirus a crescut cu un sfert, la 7.375 de persoane, iar numărul morților a crescut cu 133 până la 366 de victime. Nicio altă țară în afară de China nu s-a confruntat cu un număr atât de mare de decese.

În Italia, mai multe personalități de prim plan au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, între care liderul Partidului Democrat, Nicola Zingaretti, aflat la guvernare în Italia împreună cu Mișcarea Cinci Stele (M5S), și șeful Statului Major al armatei, Salvatore Farina.

În acest context, premierul Conte a afirmat că și-a făcut și el testul de coronavirus, care a ieșit negativ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5585 secunde