Coronavirusul, misiune imposibilă! Producția filmului în Italia, oprită

125
Coronavirusul, misiune imposibilă! Producția filmului în Italia, oprită - dddd-1582633854.jpg

Articole recomandate

Producția următorului film din seria "Mission: Impossible", cu actorul american Tom Cruise în rolul principal, a fost oprită în Italia din cauza răspândirii epidemiei de coronavirus, a informat compania Paramount Pictures, citată de Agerpres. "Din prudență pentru siguranța și bunăstarea actorilor și a echipelor noastre (...), modificăm programul de producție pentru cele trei săptămâni de filmări la Veneția", a declarat un purtător de cuvânt al Paramount Pictures, într-o declarație trimisă AFP. Potrivit acestuia, Tom Cruise nu s-a deplasat încă în Italia, iar membrii echipei de filmare au primit undă pentru a se întoarce acasă înainte de începerea turnării.

Filmul este programat să fie lansat pe 23 iulie 2021.

Italia a anunțat luni un al șaptelea deces din cauza coronavirusului. Numărul cazurilor de contaminare a ajuns la 283 în această țară, care a devenit prima de pe continentul european care a instituit un cordon sanitar în jurul a zece orașe din nord.

Pe lângă această filmare, evoluția epidemiei de coronavirus din Italia a perturbat mai multe evenimente precum carnavalul de la Veneția, săptămâna modei de la Milano sau chiar meciuri de fotbal, amânate sau jucate cu stadioanele închise.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4204 secunde