Coreea de Nord și-a sărbătorit aniversarea cu o bizară paradă nocturnă

295
Coreea de Nord și-a sărbătorit aniversarea cu o bizară paradă nocturnă - coreeaparada-1631196006.jpg

Articole de la același autor

Coreea de Nord a sărbătorit împlinirea a 73 de ani de la fondarea statului cu o bizară paradă militară pe timp de noapte, conform presei de stat care a publicat fotografii cu mii de oameni mărșăluind prin capitala nord-coreeană în costume speciale de protecție, relatează Reuters.

Dictatorul nord-coreean, Kim Jong-un a participat la eveniment. Forțele de securitate și paramilitare nord-coreene au mers în marș din piața Kim Ir-sen, începând de la miezul nopții, o alegere bizară de moment pentru o paradă militară, însă nu fără 
precedent.

Gazeta oficială a Partidului Muncitorilor Coreeni a publicat fotografii cu oamenii îmbrăcați în costume speciale antichimice și antiradiologice cu măști de oxigen, stând aliniați pentru paradă.

O altă particularitate a paradei de noapte de la Phenian este că, de această dată, regimul nu a menționat prezența rachetelor la paradă și nici nu a afișat vreuna, iar Kim nu a susținut vreun discurs, spre deosebire de anul trecut, când Coreea de Nord a arătat pentru prima oară o serie de rachete balistice intercontinentale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4334 secunde