Coreea de Nord amenință SUA cu un atac inimaginabil, după exercițiile militare comune cu Seulul

170
Coreea de Nord amenință SUA  cu un atac inimaginabil, după exercițiile militare comune cu Seulul - coreea-1508425956.jpg

Articole recomandate

Regimul nord-coreean a condamnat, ieri, cu duritate manevrele navale comune SUA-Coreea de Sud din această săptămână și a amenințat că va răspunde lansând un atac inimaginabil, transmite EFE.

Comitetul de Urgență Contra Exercițiilor de Război Nuclear, organism al Phenianului, a criticat mobilizarea de către Washington în jurul peninsulei a unor active strategice nucleare, relevă o informație difuzată de agenția nord-coreeană de stat KCNA. Pentagonul a desfășurat portavionul cu propulsie nucleară USS Ronald Reagan și două distrugătoare, între alte nave, pentru aceste manevre ce se vor încheia pe 20 octombrie.

"Statele Unite și-au pierdut rațiunea punând sub nasul nostru obiective pe care noi le-am stabilit ca primare. Ar trebui să se aștepte la un atac inimaginabil", arată textul citat.

Comitetul nord-coreean adaugă că Washingtonul a desfășurat de asemenea submarinul nuclear USS Michigan, a cărui participare nu a fost confirmată oficial.

"Aceasta demonstrează că SUA și marionetele lor (n.r. - cu referință la Coreea de Sud) se pregătesc pentru un atac preventiv la adresa Coreei de Nord", consideră comitetul menționat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4939 secunde