Copil de 4 ani, mort după ce a fost scăpat de la balcon de îngrijitorul său

207
Copil de 4 ani, mort după ce a fost scăpat de la balcon de îngrijitorul său - deces-1632378691.jpg

Articole recomandate

Un copil de 4 ani a murit la finalul săptămânii trecute în Italia după ce bărbatul pe care familia îl angajase să aibă grijă de el l-a scăpat de la balcon și s-a prăbușit pe trotuar, relatează La Stampa.


Bărbatul de 38 de ani le-a spus anchetatorilor că a ieșit cu micuțul pe balcon, dar când a ajuns lângă balustradă i-a venit amețeală și l-a scăpat din brațe. Judecătorii din Napoli consideră însă că Mariano Cannio a comis fapta în mod intenționat și l-au plasat în arest.


„Am auzit țipete venind de jos și m-am speriat, conștient de ceea ce s-a întâmplat. Am fugit din casă și m-am dus să mănânc o pizza, apoi m-am întors acasă. M-am întins pe pat și am început să mă gândesc la ce s-a întâmplat. Am coborât apoi și am mers la un bar, unde am băut un cappuccino și am mâncat un croissant și m-am întors acasă, unde m-ați găsit”, a spus Cannio.


Potrivit anchetatorilor, „nu există nicio îndoială” cu privire la cine l-a ucis pe copilul de 4 ani, motivul crimei încă „nu este pe deplin stabilit”.


Amețeala invocată de Cannio nu pare credibilă, spun judecătorii. „Suspectul a fost complet conștient în momentele dinaintea imediat următoare faptei, momente pe care suspectul le-a descris cu mare precizie”, a spus judecătoarea Valentina Gallo.


“Reconstrucția generală a poveștii indică natura voluntară a gestului”, a mai precizat ea.


Mariano Cannio a mai declarat că suferă de schizofrenie și că este tratat la un centru pentru persoane cu boli psihice, precizând că nu a dezvăluit familiei care l-a angajat că suferă de această boală.


Sursa: StirilePROTV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4895 secunde