Cooperarea militară dintre România și Marea Britanie, pe agenda discuțiilor cu Andrew Noble

Luni, 13 Iulie 2020, 15:25
85
Cooperarea militară dintre România și Marea Britanie, atât în plan bilateral și în plan aliat, cât și în contextul actualei crize sanitare, s-a aflat pe agenda discuțiilor pe care ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, le-a purtat, luni, cu ambasadorul Marii Britanii la București, Andrew Noble, informează Agerpres.


Potrivit unui comunicat al MApN, în cadrul convorbirilor, care s-au desfășurat la sediul ministerului, "a fost evidențiată importanța Parteneriatului Strategic dintre România și Marea Britanie, precum și liniile de cooperare în domeniul apărării ca elemente esențiale pentru securitatea și stabilitatea țării noastre și a regiunii din care România face parte, în actualul context de limitări generate de pandemia de COVID-19".


La finalul întâlnirii, cei doi oficiali au apreciat nivelul discuțiilor, exprimându-și totodată disponibilitatea continuării consultărilor pe teme de interes comun pentru ambele părți, arată sursa citată.


Întrevederea se înscrie în calendarul convorbirilor periodice pe care ministrul Apărării le are cu ambasadorii acreditați la București.


Pagina a fost generata in 0.2046 secunde