X
X
Mai multe ştiri online:
Sondaj în Marea Britanie

Conservatorii, avans de nouă puncte procentuale față de laburiști

Ştire online publicată Joi, 05 Decembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Partidul Conservator, al premierului britanic Boris Johnson, are un avans de nouă puncte procentuale față de principala formațiune de opoziție, Partidul Laburist, relevă un sondaj de opinie realizat de YouGov în perspectiva alegerilor anticipate din Regatul Unit prevăzute pentru 12 decembrie, transmite Reuters. 


Astfel, sprijinul electoral pentru conservatori se ridică la 42%, iar cel pentru laburiști, la 33%, fiecare dintre cele două formațiuni înregistrând o scădere de un punct procentual față de sondajul similar publicat sâmbătă. 


Sondajul, realizat pentru cotidianul The Times și postul de televiziune Sky News, indică de asemenea că Partidul Liberal-Democrat este susținut de 12% din electorat (în scădere cu un punct procentual față de 30 noiembrie), iar Partidul Brexit, de 4%. 
Ancheta sociologică mai arată că Partidul Conservator este în pierdere de teren în ceea ce privește convingerea alegătorilor că această formațiune le reprezintă cel mai bine interesele. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2804 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2453 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4131 secunde