Comisarul-desemnat al Franței pentru piața internă nu i-a convins pe eurodeputați

153
Comisarul-desemnat al Franței pentru piața internă nu i-a convins pe eurodeputați - comisarul-1570137253.jpg

Articole recomandate

Comisarul-desemnat al Franței pentru piața internă, Sylvie Goulard, nu a reușit să-i convingă, miercuri, pe deputații din Parlamentul European, care i-au solicitat clarificări suplimentare, în special în privința presupusei angajări fictive a unuia din colaboratorii săi, înainte de a decide asupra candidaturii, relatează AFP. 


La încheierea audierii, toate grupurile politice din Parlamentul European, cu excepția colegilor săi liberali din grupul Renew Europe, au decis să îi adreseze noi întrebări în scris, etapă prealabilă pentru o a doua eventuală audiere, conform mai multor surse care au oferit informații similare. 


Deputații europeni, al căror vot este indispensabil în cazul tuturor comisarilor, nu au fost convinși de explicațiile oferite în privința celor două anchete al căror obiect îl constituie - a justiției franceze și a Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) în cazul angajărilor fictive ale asistenților eurodeputaților partidului Modem. 


Acest dosar a determinat-o pe Sylvie Goulard să părăsească postul de ministru al apărării în iunie 2017, la doar o lună după numirea sa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3586 secunde