COMEDIANTĂ UCISĂ CU SÂNGE RECE, IMEDIAT DUPĂ SPECTACOLUL SUSȚINUT

14807
COMEDIANTĂ UCISĂ CU SÂNGE RECE, IMEDIAT DUPĂ SPECTACOLUL SUSȚINUT - eurydicedixoncrimaaustralia13436-1529055340.jpg

Articole recomandate

Uciderea cu sânge rece și violarea tinerei comediante Eurydice Dixon a revoltat Australia, determinând o furie publică, scrie BBC.


Corpul neînsuflețit a lui Eurydice Dixon, în vârstă de doar 22 de ani, a fost găsit miercuri pe un teren de fotbal din Melbourne, la doar câteva ore după ce tânăra a susținut un show într-un bar din oraș.

Principalul suspect de violarea și uciderea artistei este un bărbat în vârstă de 19 ani.

După ce a fost făcut public acest caz, oamenii s-au revoltat pe rețelele de socializare, readucându-se în dezbaterea publică problema violenței împotriva femeilor.

Pentru mulți, această crimă șocantă a adus aminte de uciderea în anul 2012 a unei femei din Irlanda, Jill Meagher, tot într-o suburbie a orașului Melbourne, în urma crimei peste 30.000 de oameni participând la un marș al păcii, scrie realitatea.net

Deși nu era prea cunoscută, Eurydice Dixon a fost descrisă drept o tânără comediantă află la început de drum.

"Era fost implicată în problemele sociale și, în special, cele ale femeilor", a afirmat fratele ei, Nicky Barry, pentru Australian Broadcasting.

Poliția a anunțat că comedianta a fost atacată în suburbia Carlton North, după ce a plecat din barul din centrul orașului Melbourne, unde a susținut un show.

Principalul suspect s-a predat poliției și a fost, deja, pus sub acuzare. Autoritățile mai spun că cei doi nu se cunoșteau.

Presa locală scrie că tânăra se afla la câțiva metri de domiciliul ei.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2148 secunde