CLIPE DE GROAZĂ ÎNTR-O ȘCOALĂ! Atac armat, soldat cu un mort și mai mulți răniți

94
CLIPE DE GROAZĂ ÎNTR-O ȘCOALĂ! Atac armat, soldat cu un mort și mai mulți răniți - atac30136500-1541227486.jpg

Articole recomandate

O persoană a fost ucisă și patru rănite de un bărbat care a deschis focul vineri la o școală de yoga din Tallahassee, capitala statului Florida, a indicat șeful poliției locale, precizând că și atacatorul a murit.


''În jurul orei locale 17.47, poliția din Tallahassee a primit un apel referitor la un atac armat. Poliția a găsit la fața locului mai multe victime cu răni prin împușcare ", a declarat Michael DeLeo într-o scurtă conferință de presă.

Serviciile de urgență "au transportat cinci victime la spitale din apropiere", dar unul dintre răniți a decedat la spital din cauza rănilor grave, a spus el. "Celelalte patru victime sunt în stare critică în acest stadiu și ne străduim să le identificăm și să le anunțăm familiile", a adăugat șeful poliției, potrivit Agerpres.

"Atacatorul a murit probabil după ce a întors arma împotriva lui", a declarat poliția, adăugând că bărbatul nu a fost încă identificat.

DeLeo a subliniat că în stadiul în care se află ancheta "totul indică faptul că este actul unei singure persoane". El a cerut martorilor să încerce să identifice atacatorul, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5595 secunde