Cine este atacatorul de la Podul Londrei. Poliția i-a dezvăluit identitatea

168
Cine este atacatorul de la Podul Londrei. Poliția i-a dezvăluit identitatea - londonat30seconds10944180065c79d-1575097345.jpg

Articole recomandate

Poliția metropolitană a dezvăluit că autorul atentatului de la Londra, împușcat mortal de forțele de ordine, este Usman Khan, care a fost închis în 2012 pentru fapte ce constituie infracțiuni cu caracter terorist. În vârstă de 28 de ani, el fusese eliberat condiționat în decembrie 2018 și purta o brățară electronică de supraveghere în momentul comiterii atacului


UPDATE


BBC anunță că un grup de bărbați ar fi fost implicați într-o bataie pe pod. Poliția a ajuns la fața locului și s-au auzit focuri de armă. Poliția Metropolitană a confirmat că se confruntă cu un incident pe Podul Londrei.


UPDATE: Două persoane au fost ucise vineri în atacul comis vineri de un bărbat pe Podul Londrei, transmite BBC, citând surse neidentificate, potrivit Reuters. Poliția britanică a împușcat mortal vineri pe Podul Londrei un bărbat care avea atașat de corp un dispozitiv exploziv fals și care înjunghiase mai multe persoane, într-un incident calificat de poliție ca terorist, transmite Reuters.

Poliția britanică a anunțat că forțele sale au împușcat vineri un bărbat într-un incident pe Podul Londrei, incident pe care îl tratează ca pe unul terorist, ca măsură de precauție, transmite Reuters. 'În acest stadiu, circumstanțele referitoare la incidentul de pe Podul Londrei rămân neclare', a transmis poliția pe Twitter.

Premierul Boris Johnson a transmis că este 'ținut la curent cu privire la incidentul de pe Podul Londrei' și că mulțumește 'poliției și tuturor serviciilor de urgență pentru reacția lor imediată'.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4468 secunde