Cinci tineri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

233
Cinci tineri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat - ambulanta59224600-1350740895.jpg

Cinci tineri din Pitești au ajuns la spital, în această dimineață, după ce mașina în care erau s-a răsturnat într-o vale, în urma impactului cu o bordură.


Autoturismul a fost avariat aproape în totalitate, iar răniții miroseau a alcool. Urmează să se stabilească persoană care a condus mașina în momentul producerii accidentului, informează Mediafax.

"Patru răniți au fost transportați imediat cu ambulanțele la spital, al cincilea a fost îngrijit inițial în ambulanță, la fața locului, ulterior a ajuns și el la spital. Primele cercetări arată că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, iar mașina, la o curbă ușoară, a lovit o bordură, s-a răsturnat de câteva ori și s-a oprit într-un șanț mare, la peste 50 de metri. Echipele medicale care au intervenit la răniți spun că aceștia emanau halenă alcoolică și vor fi verificați cu aparatul etilotestul", a declarat șeful Poliției municipiului Pitești, comisar șef Mihai Neagoe.

Cei cinci răniți, toți cu multiple politraumatisme, au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, doi fiind în stare mai gravă, cu leziuni la bazin și torace. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, informează aceeasși sursă.

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Actual : O crimă a fost elucidată după 13 ani!
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Actual : Doi adolescenți au ajuns în comă la spital
Pagina a fost generata in 0.7047 secunde