Cinci pompieri, răniți după ce autospeciala în care se aflau s-a răsturnat

379
Cinci pompieri, răniți după ce autospeciala în care se aflau s-a răsturnat - accidentmasinapompieri22august20-1314529372.jpg
Cinci pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Maramureș au fost răniți, duminică, după ce autospeciala cu care se deplasau la o intervenție s-a răsturnat, accidentul petrecându-se în apropierea municipiului Baia Mare.
Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș, Adrian Sabău, a declarat, pentru Realitatea.net, că autospeciala se deplasa la o intervenție, alături de o altă mașină, și circula în față, iar la un moment dat șoferul a vrut să depășească un autoturism care nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei de pompieri.

Potrivit sursei citate, în acel moment autospeciala, în care se aflau cinci pompieri, a intrat în balans și s-a răsturnat.

În urma accidentului au fost răniți tot cei cinci pompieri, care au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Baia Mare.

Reprezentantul ISU a precizat că toți cei cinci pompieri sunt în stare stabilă, iar la fața locului se află conducerea ISU, precum și polițiști pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4019 secunde