Cel mai bogat om din China ia o decizie radicală, după modelul Bill Gates

255
Cel mai bogat om din China  ia o decizie radicală, după modelul Bill Gates - celmaibogatomdinchina-1536581635.jpg

Articole recomandate

Jack Ma, cel care a fondat grupul Alibaba în urmă cu 19 ani în apartamentul său, a anunțat luni că a fost înlocuit de la șefia gigantului online începând cu data de 10 septembrie 2019.

Va fi un an de tranziție, după care noul președinte și CEO al Alibaba va deveni Daniel Zhang, actualul director executiv al companiei.

Cel mai bogat om din China intenționează să calce pe urmele lui Bill Gates, fondatorul Microsoft, și spune că este interesat să redevină profesor.

O imagine postată de Alibaba pe rețeaua Weibo prezintă cartea de vizită a lui Jack Ma în care acesta are 12 titluri, printre care cele de profesor, de angajat nr.1 al Alibaba, fondatorul fundației Jack Ma și purtător de cuvânt al profesorilor din mediul rural. Jack Ma nu mai figurează ca președinte al grupului pe noua carte de vizită.

Într-un interviu acordat Bloomberg TV săptămâna trecută, Jack Ma a spus că dedică tot mai mult timp și tot mai mulți bani fundației filantropice cu scop educativ, Jack Ma Foundation, înființată chiar de el în anul 2014.

"Sunt multe lucruri pe care le pot învăța de la Bill Gates. Nu voi putea fi niciodată la fel de bogat, dar un lucru pot să îl fac mai bine, anume să mă retrag mai devreme", a precizat Jack Ma în cadrul interviului citat de Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4328 secunde