Donald Trump despre scandalul ucrainean:

"Cea mai mare înșelătorie din istoria politicii americane"

173

Articole recomandate

 Președintele SUA, Donald Trump, a calificat, sâmbătă, scandalul ucrainean drept cea mai mare înșelătorie din istorie, relatează AFP.

"Ceea ce se întâmplă acum este cea mai mare înșelătorie din istoria politicii americane", a afirmat Trump într-un mesaj video postat pe Twitter.

Liderul de la Casa Albă a susținut că opoziția democrată "vrea să confiște totul", menționând că este vorba de arme, servicii medicale, dar și de voturi, judecători și libertate.

"Totul este foarte simplu. Ei încearcă să mă oprească pe mine, pentru că eu mă lupt pentru voi - și nu voi permite niciodată ca acest lucru să se întâmple", a afirmat Donald Trump.

Democrații din Camera Reprezentanților au lansat, marți, o anchetă ce urmărește declanșarea unei proceduri de destituire a președintelui american.

Congresmenii americani investighează presupusele încercări ale președintelui Donald Trump de a face presiuni asupra omologului său ucrainean Volodimir Zelenski în scopul obținerii de beneficii politice în cursa electorală pentru un nou mandat de președinte la alegerile de anul viitor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5195 secunde