Ce vestiar metalic este potrivit în domeniul tehnic?

296

Articole recomandate

Organizarea într-o companie poate reprezenta o adevărată provocare. Lucrurile devin, însă, mai simple atunci când există un vestiar metalic. Această piesă de mobilier le permite angajaților să-și depoziteze hainele, obiectele de valoare și uneltele de lucru într-un mediu sigur. 


Firmele din domeniul tehnic au nevoie de un model specific, deoarece își desfășoară activitatea în condiții dificile. Iată 4 caracteristici de care să ții cont pentru a face alegerea potrivită!

1. Perete despărțitor

Vestiarele metalice cu perete despărțitor sunt ideale în fabrici, ateliere sau alte industrii similare, fiindcă separă hainele personale de cele de lucru. Un astfel de model dispune de o poliță în partea superioară și poate fi prevăzut cu o bară pentru umerașe și un cârlig. Dimensiunile sale sunt de 800x450x1800 mm, iar greutatea netă este de 41 Kg. 


Piesa de mobilier are o construcție robustă, ceea ce permite utilizarea pe o perioadă îndelungată de timp fără intervenții. Produsul este fabricat conform cerințelor standardului ISO 9001:2000 și este acreditat de organismele internaționale pentru calitate. La cerere, se poate atașa și o poliță suplimentară pentru încălțăminte.

2. Vopsea rezistentă la coroziune

Un spațiu de lucru cu un grad ridicat de umiditate poate facilita apariția bacteriilor. Formarea ruginii poate fi totuși evitată, dacă achiziționezi un mobilier cu vopsea tratată special împotriva agenților corozivi. În general, un asemenea vestiar metalic are structura exterioară realizată din din tablă de oțel profilată, cu grosimea de 0,7 mm. 


Modelele de calitate au ușile ranforsate pe interior cu un profil metalic, ceea ce asigură întărirea și robustarea acestora. Un alt criteriu pe care ar trebui să-l iei în calcul sunt fantele de aerisire. Acestea permit un nivel de ventilație superior în interior și o circulație optimă a aerului. Astfel, ai garanția că piesele vestimentare sunt protejate, chiar dacă au rămas ude datorită vremii de afară.


3. Dotări suplimentare

Închiderea unui vestiar metalic se realizează adesea prin 2 chei. Se pot atașa însă și alte măsuri de siguranță, cum ar fi mânerul cu închidere din 2 mișcări, închiderea în 3 puncte sau închiderea cu monedă. De asemenea, poți primi la pachet o cheie Master. Aceasta îți oferă posibilitatea de a deschide toate ușile și te ajută să treci peste evenimentele neprevăzute. 


Dacă ai nevoie de mai multe îmbunătățiri, dispui de posibilitatea de a atașa opțiuni suplimentare. Spre exemplu, unele vestiare metalice au ușile din MDF și grosimea de 18mm. O altă caracteristică utilă este protecția din plastic pentru picioare, care permite ajustarea pe înălțime și curățarea zonei din partea inferioară într-un mod mai simplu.

4. Stare asamblată

Asamblarea unui vestiar metalic este un proces dificil și necesită ustensile pe care s-ar putea să nu le ai la dispoziție. În plus, există șansa să nu poți duce lucrurile la capăt și să deteriorezi materialul în urma încercărilor. 


Acest scenariu poate fi, însă, evitat dacă achiziționezi un model care să fie deja în stare asamblată. O altă opțiune este să găsești o persoană cu experiență în domeniu, care să realizeze montajul pentru tine.

Cât de util este un vestiar metalic?

Vestiarele metalice reprezintă o investiție importantă în domeniul tehnic, deoarece în această industrie toți angajații utilizează uniforme și unelte diverse de lucru. Totuși, poate fi dificil să găsești un model potrivit. Alege un furnizor de încredere, precum officeclass.ro, care să ofere o gamă largă de astfel de produse și livrare gratuită direct la ușa biroului!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1136 secunde