Cazul de la Caracal. Avocatul suspectului: Au fost ridicate trei telefoane; nu sunt alte probe în plus

84116
Cazul de la Caracal. Avocatul suspectului: Au fost ridicate trei telefoane; nu sunt alte probe în plus - crimecaracal-1564311599.jpg

Articole recomandate

Alexandru Bogdan, avocatul suspectului în cazul de la Caracal, a declarat că din casa lui Gheorghe Dincă anchetatorii au ridicat trei telefoane, precizând că pata de sânge din curtea acestuia este de natură animală.

Avocatul s-a aflat duminică la Caracal, unde continuă cercetările la locuința lui Gheorghe Dincă.

"Se ridică probe, nimic mai mult. Este o curte foarte aglomerată și este nevoie de foarte mult timp pentru ridicarea de probe. (...) Nu au fost prelevate decât niște fragmente de oase, niște fire de păr, niște haine din ceea ce am observat eu, restul nu am văzut, poate mai sunt și alte probe. (...) Nu sunt alte probe în plus față de ce a fost. Deocamdată se caută, dar mai mult decât a fost nu s-a găsit. (...) Au fost ridicate toate telefoanele care au fost găsite aici. Sunt în custodia Poliției. (...) Sunt trei telefoane, toate ale dânsului, mobil", a afirmat, duminică, avocatul.

El a arătat că rămășițele prelevate au fost găsite în curtea casei. "Mai sunt și alte resturi de oase, are câini, are animale", a spus Alexandru Bogdan.

Întrebat cu privire la rezultatele preliminare care arată că oasele găsite sunt de natură umană, el a răspuns că acest aspect se cunoaște.

Potrivit acestuia, clientul său nu a dat o explicație referitoare la faptul că Alexandra a folosit telefonul acestuia pentru a suna la 112. Avocatul a precizat că suspectul nu a oferit o explicație nici legat de faptul că în casa sa au fost descoperiți mai mulți dinți.

Totodată, Alexandru Bogdan a afirmat că în casa suspectului nu există urme vizibile de sânge. "Există în curtea dânsului o placă pe care în mod vizibil sunt urme de sânge, dar specialiștii spun că este de natură animală. Nu are nicio legătură dânsul, are nutri aici, are păsări", a adăugat Alexandru Bogdan.

El a indicat că în prezent la casa suspectului se află și soția acestuia, dar că aceasta desfășoară activități gospodărești și nu este implicată cu nimic.

"La ora actuală se află și soția suspectului, dar are activități gospodărești, deci nu este implicată cu nimic. (...) Nu a fost niciun schimb de replici. Eu am discutat cu dânsa în cursul zilei de ieri și am vrut să văd cum a decurs relația dumnealor în trecut. Au 42 de ani de căsătorie, cu patru copii, realizați toți, la casele lor. E un om care din descrierea soției a fost un soț normal, care și-a îndeplinit rolul de soț. În opinia soției dânsului, în niciun caz nu putea fi bănuit de așa ceva și a fost total surprinsă când a auzit acuzațiile de care este bănuit soțul", a precizat avocatul.

Alexandru Bogdan a arătat că suspectul pledează nevinovat și este cooperant.

"Este la fel ca și ieri, consecvent în ceea ce privește situația lui, adică nu a săvârșit fapte. (...) Este cooperant, tot timpul răspunde la ceea ce este întrebat și în mod constant își susține nevinovăția. (...) Din punctul meu de vedere, este detașat", a afirmat el, precizând că a avut o discuție în particular cu clientul său în care acesta a spus că este nevinovat.

Avocatul a mai susținut că din declarațiile clientului său nu rezultă că pe proprietatea sa au mai existat ale persoane și că nu se cunoaște dacă acesta ar mai avea altă locuință.

"Dânsul a dat declarație și a relevat faptul că în perioada de marți, 23 iulie, până când s-a descins aici pe 26 nu a fost decât dânsul în această încăpere", a menționat el.

Avocatul spune că nu știe dacă Gheorghe Dincă a fost expertizat psihiatric. Potrivit acestuia, se are în vedere ca și alte persoane din familia suspectului să fie audiate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7319 secunde