Cauzele accidentului aviatic din San Francisco - pilotul era la primul zbor

153
Cauzele accidentului aviatic din San Francisco - pilotul era la primul zbor - avionprabusit-1373457772.jpg

Articole recomandate

Noi detalii ies la iveală în cazul accidentului aviatic din San Francisco. Aeronava companiei Asiana Airlines, care a ratat aterizarea, era atât de înclinată spre spate încât unul dintre piloți nu a putut vedea pista de aterizare. Pilotul aflat la manșă era la primul zbor cu un Boeing 777.

Potrivit informațiilor oferite presei de oficialii americani, prăbușirea zborului 214 al companiei Asiana Airlines a avut loc după ce coada aparatului a lovit un dig ce despărțea pista de aterizare de apele golfului San Francisco. Agenția americană pentru siguranța transpor-turilor, care trebuie să determine cauzele accidentului, a stabilit deja că avionul se apropia cu o viteză redusă și că zbura mult prea jos.

Președintele agenției a declarat, marți, într-o conferință de presă, că piloții aparatului au fost interogați. Pilotul care se afla la manșă a confirmat că sâmbătă a zburat pentru prima dată pe un Boeing 777.

Printre zecile de persoane care au fost audiate la San Francisco în timpul acestei anchete se află și președintele companiei Asian Airlines. Acesta s-a întâlnit cu o parte dintre familiile victimelor și susține că ia în considerare compensații financiare pentru cei care au pierdut rude în tragedia aviatică. Accidentul aviatic s-a soldat cu doi morți și 182 de răniți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Lacrimi pentru eroii de la Tuzla
Pagina a fost generata in 0.3492 secunde