Câștigătorul Eurovision 2017 are o inimă nouă. Operația de transplant a reușit

96
Câștigătorul Eurovision 2017 are o inimă nouă. Operația de transplant a reușit - portugal516vcontentxl-1512907430.jpg

Articole recomandate

Cântărețul portughez Salvador Sobral, câștigătorul concursului Eurovision de anul acesta, a fost supus vineri unui transplant de inimă la spitalul Santa Cruz din Lisabona, iar medicii sunt mulțumiți de evoluția stării sale postoperatorii, informează El Pais, citat de News.ro.


Șeful echipei de medici, Miguel Abecassis, a explicat sâmbătă, într-o conferință de presă, că Sobral se recuperează "bine", iar în timpul operației evoluția sa a fost "foarte bună". Medicul a dat asigurări că muzicianul este "în formă" și că, deși procesul de recuperare va fi lung, este încredințat că va putea să-și continue viața în mod normal.

Cântărețul, în vârstă de 27 de ani, a fost internat în luna septembrie la spital și aștepta o inimă compatibilă pentru a putea fi supus unui transplant. Când a aflat că va fi operat, el i-a urat succes medicului său și l-a rugat să pună muzică clasică în timpul intervenției, a dezvăluit sâmbătă chirurgul.

Primele cuvinte ale artistului după ce s-a trezit din operație au fost de recunoștință către echipa de medici, potrivit postului TVI.

Medicii care l-au tratat au precizat că nu se pot pronunța cu privire la durata internării cântărețului.

În ultimele luni, Sobral a stat departe de zvonurile apărute în presa protugheză și internațională cu privire la starea sa de sănătate. În septembrie, el a anunțat că se retrage temporar din activitatea muzicală din cauza "sănătății fragile" și a susținut un ultim concert la Estoril, oraș aflat la 30 de kilometri de Lisabona.

Compania Fado in a Box, care-l reprezintă pe cântăreț, a transmis un comunicat la finalul lunii octombrie în care a criticat dur articolele "false" care au fost publicate despre Sobral, cerând să i se respecte viața privată.

Salvador Sobral s-a lansat în 2009, când a participat la programul de televiziune similar formatului "American Idol". Nu s-a împăcat cu explozia mediatică și chiar a renunțat să mai cânte. După opt ani, însă, Sobral a reușit să câștige concursul Eurovision.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 08 Decembrie 2017
Stire din Actual : DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ!
Pagina a fost generata in 2.5148 secunde