Casa Albă îi interzice lui John Bolton să publice informații confidențiale în cartea sa

136
Casa Albă îi interzice lui John Bolton să publice informații confidențiale în cartea sa - casa-1580418345.jpg

Articole recomandate

Casa Albă i-a interzis lui John Bolton, fost consilier pentru securitate națională al lui Donald Trump, să publice în forma actuală cartea pe care el intenționează să o scoată în viitorul apropiat, pentru că aceasta conține informații confidențiale, informează AFP. 


Manuscrisul trimis pentru aprobare "pare să conțină informații confidențiale", dintre care unele "sunt clasate la nivel top secret și ar putea cauza pagube excepțional de grave securității naționale", notează Consiliul pentru securitate națională într-o scrisoare adresată avocaților lui John Bolton. "Manuscrisul nu poate fi publicat fără suprimarea acestor informații confidențiale", se spune în scrisoare. 


Bazându-se pe manuscrisul acestei cărți încă nepublicate, cotidianul New York Times a scris recent că Donald Trump i-a mărturisit lui John Bolton refuzul său de a vărsa un ajutor militar de 391 de milioane de dolari Ucrainei, în conflict cu Rusia, atâta timp cât Kievul nu va lansa o anchetă asupra democratului Joe Biden și a fiului său Hunter, fost angajat al unui grup ucrainean din domeniul gazelor naturale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9037 secunde