Casa Albă îi acuză pe palestinieni că refuză dialogul

134
Casa Albă îi acuză pe palestinieni că refuză dialogul - casaalbamikepence-1512990879.jpg

Articole recomandate

Prin decizia de a nu se întâlni cu vicepreședintele american, Mike Pence, în cursul vizitei pe care o va efectua la sfârșitul lui decembrie în Orientul Mijlociu, responsabilii palestinieni refuză, încă o dată, dialogul, a afirmat, duminică, secretarul său general adjunct, într-un comunicat, relatează AFP.

"Președintele Donald Trump i-a cerut vicepreședintelui Mike Pence să se deplaseze în regiune pentru a ne reafirma angajamentul de a acționa împreună cu partenerii noștri din întreg Orientul Mijlociu pentru eradicarea extremismului care amenință speranțele și visurile generațiilor viitoare", a declarat Jarrod Agen.

Un consilier al președintelui Autorității Palestiniene Mahmoud Abbas a afirmat, recent, că acesta nu se va întâlni cu vicepreședintele Mike Pence, după decizia lui Donald Trump de a declara unilateral Ierusalimul drept capitală a Israelului.

"Nu va fi nicio întâlnire cu vicepreședintele american în Palestina", a declarat, pentru AFP, Majdi al-Khalidi, consilier diplomatic al președintelui Abbas.

În a doua jumătate a lunii decembrie, vicepreședintele Mike Pence este prevăzut să întreprindă un turneu în Israel și Teritoriile Palestiniene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5123 secunde