Campanie inedită pentru prevenirea accidentelor rutiere între bicicliști și mașini

290
Campanie inedită pentru prevenirea accidentelor rutiere între bicicliști și mașini - whatsappimage20220122at094653-1642860380.jpg

Articole de la același autor

Luni, 24 ianuarie 2022, bicicliștii se întâlnesc la ora 11:00 în față vaporașului de la Gară și vor merge împreună la sediul companiei CT BUS pentru a ajuta și sprijini la lipirea de autocolante pe spatele autobuzelor CT BUS.

Prin această acțiune se pune accent încă o dată pe siguranța bicicliștilor în traficul haotic din Constanța, pentru a atrage atenția autorităților locale, cât și șoferilor participanți la trafic că există participanți la trafic pe două roți și doresc să fie respectați, deoarece siguranța bicicliștilor pe carosabil este foarte importantă.

„Respectul trebuie, bineînțeles, să fie reciproc, iar dacă vom ajunge la acest numitor comun, suntem convinși că vom avea de câștigat cu toții, atât noi bicicliștii, cât și șoferii.

Readucem aminte șoferilor că această dinstanta de 1,5 m a devenit obligatorie în legislația rutieră, ea nemaifiind doar o recomandare, așa cum era în trecut.

Prin reducerea vitezei, prin depășirea regulamentară și păstrarea distanței față de noi - putem fi prieteni în trafic.

Asociația Tomis Bike Constanța și Asociația «Viitorul Orașului Tău» va invită să fiți alături de noi la această campanie”, transmit organizatorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4186 secunde