CAMIONUL GROAZEI / Șoferul TIR-ului în care au murit 39 de oameni a leșinat când a deschis remorca

18618
CAMIONUL GROAZEI / Șoferul TIR-ului în care au murit 39 de oameni a leșinat când a deschis remorca - img1-1571996857.jpg

Articole recomandate

Șoferul TIR-ului în care au murit 39 de oameni a leșinat în momentul în care a ajuns la destinație și a deschis remorca pentru a lua anumite documente.


Mo Robinson, un irlandez în vârstă de 25 de ani, a ajuns pe 23 octombrie 2019 într-un parc industrial din Thurrock, o localitate situată în estul Londrei, acolo unde urma să îi lase pe toți cei 39 de imigranți care se aflau în remorcă.


Ne se cunoaște, momentan, dacă șoferul de TIR cunoaștea sau nu faptul că în remorcă se aflau 39 de oameni, iar potrivit unor surse, tânărul a leșinat atunci când a ajuns la destinație, a deschis remorca și a descoperit cele 39 de cadavre.

Toți cei 39 de oameni găsiți fără suflare într-un tir în Marea Britanie sunt cetățeni chinezi, respectiv 31 de bărbați și opt femei.


'Când a deschis remorca și a văzut toate cadavrele a fost oripilat și a leșinat, la fel cum oricine ar fi făcut-o. El a fost cel care a sunat la Ambulanță, iar apoi medicii au alertat Poliția', a declarat un prieten al șoferului pentru DailyMail.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7476 secunde