Brutăria din Brașov care a postat mesajul anti-restricții „Te primim oricum!” s-a închis

487
1
Brutăria din Brașov care a postat mesajul anti-restricții „Te primim oricum!” s-a închis - brutar-1634925513.jpg

Articole de la același autor

Brutăria din Brașov al cărei mesaj anti-restricții a devenit viral pe Facebook a anunțat că se închide din cauza lipsei clienților.


„Te primim oricum!” anunța o brutărie din centrul vechi al Brașovului, în urmă cu o săptămână. Patronii spuneau atunci că au luat decizia să primească clienţii fără certificat verde, chiar dacă ar putea apărea consecinţe legale.

Potrivit Antena3.ro, mesajul, devenit viral, a strâns mai bine de 25.000 distribuiri și peste 30.000 de reacții pe pagina de socializare a brutăriei. Deși oamenii și-au arătat suportul virtual, se pare că nu au fost foarte mulți cei care au și cumpărat produsele. Astfel, ieri, patronii au anunțat pe Facebook că-și sistează activitatea din cauza pierderilor.

”Ne pare rău! Cu toate eforturile depuse și riscurile pe care ni le-am asumat, din cauza restricțiilor impuse avem pierderi mari. Având în vedere aceste aspcte suntem nevoiți să închidem începând cu data de 21 octombrie 2021. Vom vedea ce putem face și vom reveni către dvs. cu noutăți”.


Comentează știrea

Bogdan
22 octombrie 2021
Criminalii !!!

Bravo lor pentru ca apara adevarul! Criminalii care pun Romania pe butuci ,vor fi aruncati la cosul de gunoi al istoriei aici si nu vor scapa de judecata lui Dumnezeu dincolo.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0204 secunde