Brexit. Liderul opoziției laburiste nu va susține noul acord de retragere

210
Brexit. Liderul opoziției laburiste nu va susține noul acord de retragere - brexit-1558381931.jpg

Articole recomandate

Liderul opoziției laburiste britanice, Jeremy Corbyn, a declarat că nimic nu indică faptul că acordul de retragere a Regatului Unit din Uniunea Europeană ce va fi prezentat în parlament la începutul lunii iunie va fi în mod fundamental diferit de documentul anterior, astfel că Partidul Laburist nu îl va susține, transmite Reuters.
 
"Nu am văzut noul document, dar nimic din ce am auzit nu mă face să cred că este fundamental diferit de cel anterior, care ne-a fost deja prezentat, așa că noi nu îl susținem", a declarat Jeremy Corbyn, pentru BBC. 


La aproape trei ani după ce 52% dintre britanici s-au pronunțat, într-un referendum, pentru ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană, în rândul politicienilor britanici nu există un acord privind data și modul în care "divorțul" va avea loc. 
Data inițială a ieșirii din UE a fost 29 martie 2019, deși premierul Theresa  May nu a reușit să convingă parlamentarii britanici să aprobe acordul negociat cu Bruxellesul, astfel că șefa executivului a prezentat o ofertă Partidului Laburist, pentru a ajunge la un compromis.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4128 secunde