X
X
Mai multe ştiri online:

BREXIT 2019. Proteste la Londra, mii de britanici cer referendum

Ştire online publicată Sâmbătă, 19 Octombrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Mii de oameni s-au adunat, sâmbătă, în centrul Londrei pentru a cere un nou referendum pentru Brexit, în condițiile în care acord renegociat de prim-ministrul Boris Johnson va fi supus votului în Parlament în următoarele ore, relatează BBC.


Organizatorii campaniei "Votul Poporului" spun că își doresc să vadă dacă cetățenii din Regat își doresc cu adevărat să părăsească Uniunea Europeană cu termenii stabiliți de Boris Johnson.

Protestatarii se vor îndrepta spre Westminster în timpul în care parlamentarii dezbat noul acord negociat de Boris Johnson. Marșul, care a început la mijlocul zilei, se va desfășura din Park Lane până în apropierea Parlamentului.

Ali Lothian, în vârstă de 60 de ani și Mettje Hunneman, în vârstă de 49 de ani, au venit din Dundee și Edinburgh, din Scoția, călătorind peste noapte pentru a participa la protest. Ali le-a spus jurnaliștilor de la BBC că simte că aceasta este singura șansă să arate cât de mult crede că este nevoie de un nou referendum.

Până sâmbătă, peste 500 000 de lire sterline au fost donate pentru a sprijini protestul, acesta primind și sprijin interpartinic.

Organizatorii campaniei cer participanților să semneze o scrisoare adresată lui Boris Johnson, liderilor europeni, parlamentarilor și europarlamentarilor prin care le cer să permită o nouă șansă de a verifica dacă "încă ne mai dorim să continuăm cu Brexitul".

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2519 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1516 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1268 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4157 secunde