Bradul de 100.000 de euro din Târgu-Jiu, ținut sub sechestru ani de zile, folosit de autorități pentru Crăciunul de anul acesta. Ce spune DNA

302
Bradul de 100.000 de euro din Târgu-Jiu, ținut sub sechestru ani de zile, folosit de autorități pentru Crăciunul de anul acesta. Ce spune DNA - brad-1637258412.jpg

Articole de la același autor

Celebrul brad de Crăciun din Targu-Jiu, pentru care autoritățile au plătit în urma cu 8 ani 100.000 de euro, va fi amplasat din nou în centrul orașului.
Bradul face obiectul unui dosar penal al DNA de aproape 4 ani, iar Curtea de Conturi a considerat că plata lui a fost una ilegală, solicitând ca persoanele vinovate să restituie banii la bugetul local.
Potrivit Antena3.ro acesta a fost ani de zile ținut sub sechestru, dar acum, pentru a face economie, autoritățile îl vor amplasa din nou. Dacă tot îl aveau, edilii s-au gândit să nu mai cheltuiască banii pe altul. Și in acest moment, deși au trecut aproape 4 ani de când DNA a anunțat că achiziția lui este ilegală, ancheta este în desfășurare.


Cu referire la această împrejurare Biroul de Informare și Relații Publice al DNA este abilitat să transmită următoarele:

"În acest moment nu există nici un dosar pe rolul DNA care să aibă legătură cu acest brad, iar bradul nu a făcut niciodată obiectul vreunui sechestru. A existat un dosar înregistrat la Serviciul teritorial Craiova ca urmare a declinării competenței de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu. În cauză s-a dispus clasarea încă de la data de 14.03.2018. Cercetările au fost efectuate in rem (doar față de faptă), prin urmare cauza nu a fost mediatizată, nu s-a pus niciun sechestru asupra bradului de către procurorii DNA". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4807 secunde