X
X
Mai multe ştiri online:

Boris Johnson cere extinderea activității de testare în Regatul Unit

Ştire online publicată Vineri, 03 Aprilie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Premierul britanic Boris Johnson s-a pronunțat pentru extinderea activității de testare pentru noul coronavirus, pe care o consideră o măsură esențială în eforturile de combatere a pandemiei Covid-19, transmite Reuters.

Regatul Unit, care inițial a avut o abordare mult mai rezervată în această criză, a fost criticat pentru faptul că a făcut mult prea puține teste în raport cu populația sa de 68 de milioane de persoane.

"Creștem masiv și testarea. Vreau să mă refer în mod special la testare pentru că este atât de importantă. Așa cum am spus săptămâni de-a rândul, aceasta este modalitatea în care putem debloca enigma coronavirusului, în acest fel îl vom învinge în cele din urmă", a afirmat șeful executivului britanic într-un mesaj video filmat în reședința sa din Downing Street, unde se află în izolare după ce a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

În timp ce Germania testează în jur de 500.000 de persoane săptămânal (o medie de aproximativ 71.500 zilnic), capacitatea actuală a Regatului Unit este de 12.750 teste pe zi, număr pe care guvernul de la Londra și-a propus să-l dubleze până la jumătatea lunii aprilie.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17163 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2856 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2495 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.5739 secunde