Bombă găsită în Sao Paolo, pe traseul Papei

93
Bombă găsită în Sao Paolo, pe traseul Papei - papabrazilia-1374583904.jpg

Articole recomandate

Armata braziliană a anunțat, luni, că a dezamorsat duminică un dispozitiv explozibil artizanal în toaletele parcării sanctuarului Sf. Maria de la Aparecida, în statul Sao Paulo, unde urmează să se deplaseze astăzi papa Francisc.

"Un dispozitiv explozibil de fabricație artizanală a fost descoperit și neutralizat de autoritățile militate care l-au distrus", a declarat pentru AFP a doua Brigadă de Infanterie ușoară într-o notă scrisă.

Un purtător de cuvânt al poliției militare a precizat pentru AFP că acest dispozitiv era de "putere mică, aproape nesemnificativă" și că a fost descoperit în toaletele situate într-o zonă a sanctuarului unde nici papa și nici credincioșii nu urmau să se afle.

Dispozitivul a fost descoperit, duminică, în cadrul unui exercițiu de antrenament al forțelor de securitate în pregătire pentru vizita papei.

Cinci mii de militari și polițiști vor asigura securitatea papei și a credincioșilor în cadrul deplasării sale la Sanctuarul național al Notre Dame din Aparecida, cel mai mare sanctuar închinat Fecioarei Maria din lume.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4431 secunde