BOALA "SELFIE"! Un bărbat i-a pus pistolul la tâmplă unui prieten ca să facă poză, în poligon

449
BOALA

Articole recomandate

Un gest făcut, cel mai probabil, pentru amuzament a stârnit panica într-un poligon de tragere din orașul Houston din Texas. Un bărbat i-a pus pistolul la tâmplă unui prieten pentru a face un selfie pe care-l publice pe rețelele de socializare.


Incidentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din incinta unui poligon de tragere care se află în incinta unui magazin de arme și muniții, conform ABC News. În imagini se vede cum doi bărbați își fac poze în zona de tragere din poligon. La un moment dat, unul dintre ei a îndreptat o armă încărcată spre capul prietenului său.


Unul dintre paznicii din poligon a intervenit imediat și l-a oprit pe individul care ar fi putut să-și omoare prietenul într-o clipă de neatenție.

"Fostul client și-a adus propria armă pentru ca el și prietenul său să o folosească la tir. Aceștia au fost informați privind regulile de securitate pe care le-au încălcat atunci când au mers în zona de tragere' au precizat reprezentanții poligonului "Top Gun Range' din Houston, Texas.


Ambii bărbați au fost dați afară din poligon și li s-a interzis să mai pătrundă în acestea pentru toată viața, scrie libertatea.ro






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5714 secunde