X
X
Mai multe ştiri online:

Bill Gates crede că pandemia va fi sub control la sfârșitul lui 2021

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Bill Gates, care a finanțat dezvoltarea unui vaccin, este optimist în ceea ce privește tratamentul pentru Covid-19.


Miliardarul crede că pandemia va fi sub control la sfârșitul lui 2021 pentru țările dezvoltate și în 2022 pentru țările în curs de dezvoltare.


Bill Gates este optimist în ceea ce privește dezvoltarea tratamentului pentru Covid-19 și crede că pandemia va ajunge, în cele din urmă, la un sfârșit, realatează Business Insider.


Într-un interviu acordat recent, miliardarul american a vorbit despre faptul că, în opinia lui, populația lumii va trebui să mai aștepte cel puțin un an pentru ca pandemia să fie ținută sub control.


"Inovațiile în ceea ce privește diagnosticarea, noile metode de tratament și vaccinurile sunt de-a dreptul impresionante. Și asta ma face să cred, că pentru țările bogate, am putea, în mare, să punem capăt pandemiei până la finalul anului 2021, și, până la finalul anului 2022, pentru țările aflate în curs de dezvoltare", a explicat Bill Gates.


Fondatorul Microsoft a mai spus că lupta dintre Rusia și China în a scoate cât mai repede un vaccin pe piață ar putea fi periculoasă. El se teme că dozele ar putea fi administrate oamenilor înainte ca antidotul să fie sigur și spune că autoritatea din SUA nu va permite astfel de scurtături.


Luna trecută, Bill Gates declara că este foarte încrezător că oamenii de știință vor dezvolta un vaccin "foarte eficient și foarte sigur", datorită faptului că, la nivel mondial, se află multe în lucru - peste 160 de vaccinuri. Două dintre cele patru aflate în teste pe oameni sunt dezvoltate în Statele Unite de Moderna și Pfizer/BioNTech.


Totodată, Gates crede că cele mai bune vaccinuri trebuie distribuite în toată lumea, în caz contrar pandemia de Covid-19 va reveni constant.


Sursa: Business Insider


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31448 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3884 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1453 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1251 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2654 secunde