Bilanțul cutremurului din Indonezia s-a dublat. Sunt "cel puțin" 832 de morți

76
Bilanțul cutremurului din Indonezia s-a dublat. Sunt

Articole recomandate

Bilanțul victimelor cutremurului urmat de un tsunami care a afectat Insula indoneziană Sulawesi a crescut la 832 de morți duminică, în timp ce salvatorii scoteau noi victime dintre dărâmături în orașul Palu, devastat, relatează AFP, citat de News.ro. Supraviețuitorii se confruntă acum cu un alt coșmar: nu au apă, hrană, mulți dintre ei nu mai știu nimic despre membrii familiilor lor, iar magazinele de pe insulă sunt jefuite, contribuind la starea de haos general care s-a instalat.


Bilanțul cutremurului urmat de tsunami în Indonezia a urcat la "cel puțin" 832 de morți, anunță echipajele de căutare și salvare citate de AFP și BBC .


"Este foarte dur", declară pentru AFP Risa Kusuma, o mamă în vârstă de 35 de ani, care-și leagănă băiețelul, cu febră, într-un centru pentru refugiați în orașul Palu. "Ambulanța aduce noi corpuri în fiecare minut", "nu e multă apă, iar magazinele sunt jefuite peste tot".

Ultimul bilanț, de 420 de morți, furnizat de către un reprezentant al agenției pentru gestionarea catastrofelor, citat de agenția Antara, ar putea să crească, în contextul în care apar informații puțin câte puțin din zona afectată vineri de un cutremur de magnitudinea 7,5 iar apoi de un tsunami.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1592 secunde