Berlusconi se declară un prieten foarte bun al lui Putin

144
Berlusconi se declară un prieten foarte bun al lui Putin - berlusconiputin-1400413455.jpg

Articole recomandate

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, reafirmând că este un prieten al președintelui rus Vladimir Putin, a îndemnat sâmbătă statele europene să evite o izolare a Rusiei, în contextul crizei din Ucraina.

"Ar fi foarte regretabil ca Rusia să fie izolată din nou. Consecința ar fi o nouă aliere cu Asia", a afirmat Berlusconi, într-un interviu acordat ziarului german Die Welt am Sonntag.

"Pe mine și pe Putin ne leagă o prietenie personală adevărată. Deseori, ni s-a întâmplat să petrecem weekend-uri împreună fără să vorbim despre politică", a relatat el.

Potrivit lui Berlusconi, el a discutat cu Putin "despre toate, inclusiv despre istoria rusă (...), arhitectura și opere de artă italiene".

"Copiii lui (Putin) m-au vizitat deja în vacanță, iar soția sa a venit în Italia. Am o relație solidă cu el și îl apreciez mult", a adăugat fostul premier italian.

Recent, Berlusconi a afirmat că criza din Ucraina riscă "să provoace revenirea la Războiul Rece" și că "sancțiunile economice" împotriva Moscovei urmează o direcție greșită, fapt ce ar putea duce la un "divorț" între Rusia și statele din Occident.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4172 secunde